Good life fitness osnovan je 2011. godine iz dugogodišnje ljubavi prema vežbanju i rekreativnom sportu. Na taj korak motivisala nas je želja da svojim članovima pružimo uslugu koja će obuhvatati sve ono što smo tokom godina ličnog iskustva, članstvima i radom u različitim fitness i wellness centrima tražili, kao i ono što smo cenili.

 

U svom poslovanju vodimo se željom da našim članovima pružimo treniranje u ugodnom, motivišućem i srdačnom okruženju, da budemo centar u koji će članovi rado i redovno dolaziti da treniraju, druže se i brinu o svom telu i zdravlju. Naši poslovni koraci motivisani su shvatanjem vežbanja kao životnog stila, a ne kao obaveze, i svojim radom to shvatanje nastojimo da promovišemo

 

Good life fitness i wellness centar nalazi se na opštini Čukarica (Žarkovo), u ulici Dušana Vlajića 20 (ugao Vodovodske i Dušana Vlajića). Autobuske linije 58,88, vode do samog centra.

 

Smešteni smo u prostoru ukupne površine 350 m² u istančano uređenom enterijeru kojim se posebno ponosimo.

 

Kako bismo vam omogućili potpunu brigu o vašem telu, ponuda našeg centra obuhvata prostranu i bogato opremljenu teretanu, stručno vođene treninge, grupne programe treniranja, saunu i raznovrsne masaže. Kvalitet naših usluga nešto je čega se čvrsto držimo, zbog toga posebnu važnost pridajemo redovnom održavanju svih naših, prostora i opreme kako bi vaš boravak kod nas bio što bezbrižniji i kvalitetniji.

 

Za kvalitet usluga koje pružamo veoma je zaslužno i naše osoblje i zbog toga se ponosimo time što sve članove našeg poslovnog tima odlikuje stručnost, ljubaznost i uslužnost. Obratite im se s poverenjem, rado će vam pomoći.

+38162-788-671

glfitness.mailbox@gmail.com

Adresa

23 Salient Road
Dušana Vlajića
23 Salient Road
Ugao sa Vodovodskom
London, United Kingdom
Beograd, Srbija
PO-LDN 123
11000

Radno vreme

Monday - Friday
Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00 (GMT 0)
08:00h - 22:00h
Monday - Friday
Subota - Nedelja
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00h - 17:00h