Masaža nije nešto što je novo u ljudskoj vrsti, to je drevna umetnost, i dokumenti koji datiraju od pre 5000 godina pokazuju da se koristila kao umetnost koja leči.
Ajurvedski tekstovi opisuju širok dijapazon tretmana za održanje i unapređenje dobrog zdravlja.


Masaža stvara unutrašnji balans.


Ajurvedske masaže poentiraju odredjene marma tačke za protoke energije koje se specifičnim pokretima masiraju uz primenu lekovitih ajurvedskih ulja da bi se postigao balans.


Masaža ima za osnovni cilj da podstakne cirkulaciju krvi, što obeybedjuje ishranu tkiva, kao I mobilnost zglobova, kao i oslobadjanje od bola I potsticanje životne energije (“Pran” je naziv energije u Indiji a “chi” u Kini).

 

Druge dobrobiti masaže su:
Poboljšanje sna, oslovadjanje od vrtoglavice, i poboljšanje samosvesnosti. Masaža relaksira mišiće, oslobađa od mišićne krutosti, i obnavlja mišićni tonus sprečavajući izumiranje ćelija od povreda ili nekoršćenja.

 

Masaža takođe potstiče metabolizam, i redukuje znojenje i kontuzije. Masaže podstiče eliminaciju fluida i otpadaka metabolizma.

 

Što se tiče kože, masaža poboljšava tonus i u yavisnosti od ajurvedskog ulja, hidrira i omekšava kožu i može da pomogne u nekim stanjima kao što su ekscemi itd..

+38162-788-671

glfitness.mailbox@gmail.com

Adresa

23 Salient Road
Dušana Vlajića
23 Salient Road
Ugao sa Vodovodskom
London, United Kingdom
Beograd, Srbija
PO-LDN 123
11000

Radno vreme

Monday - Friday
Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00 (GMT 0)
08:00h - 22:00h
Monday - Friday
Subota - Nedelja
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00h - 17:00h