Niste dovoljno motivisani za treniranje? Hteli biste ostvariti željene rezultate u što kraćem vremenu? Ili vam je iz određenog razloga potreban prilagođen trening? Rešenje koje tražite doneće vam VOĐENI TRENING.

 

Postoji više razloga zašto se opredeliti za vođeni trening.

 

Neki žele da nauče pravilno da treniraju, jer ne znaju šta bi u teretani, drugima treba neko ko će ih pokrenuti ili se najbolje osećaju kada imaju obavezu prema nekom jer brzo gube motivaciju. Naravno, tu su uvek oni koji žele smršati do leta i oni s zdravstvenim problemima koji su shvatili kako je krajnje vreme da učine nešto za sebe i svoje zdravlje.

 

Bilo koji od ovih motiva je više ili manje ispravan ako će vas dovesti do toga da počnete vežbati i istrajete u tome minimalno 6 meseci. Prema svetskim statistikama, to je magična granica nakon koje vežbanje postaje stil života, baš kao što je mesec dana magična granica nakon koje 70% ljudi prestaje da vežba.

 

Lični trener će vam nakon početnog testiranja osmisliti plan i program treniranja prilagođen vama i vašim ciljevima. Nadzirati vaše izvođenje vežbi i paziti na to da ih izvodite ispravno. Motivisati vas da sve vežbe izvedete do kraja i da pritom date sve od sebe. Podsticati vas da budete redovni, da istrajete u ostvarenju svog željenog cilja. On će takođe nadzirati intenzitet vežbanja kako biste određene vežbe ili delove treninga izvodili u odgovarajućoj ciljanoj zoni (aerobnoj ili anaerobnoj), onako kako je određeno programom treninga i prilagođeno vašim sposobnostima.

 

Cena: 5500 din  (12 treninga)

+38162-788-671

glfitness.mailbox@gmail.com

Adresa

23 Salient Road
Dušana Vlajića
23 Salient Road
Ugao sa Vodovodskom
London, United Kingdom
Beograd, Srbija
PO-LDN 123
11000

Radno vreme

Monday - Friday
Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00 (GMT 0)
08:00h - 22:00h
Monday - Friday
Subota - Nedelja
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00h - 17:00h